Yusuf SEVER

02.07.2015 2927

30-10-20171968 yılında Trabzon’un Of ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde doğdu. İlkokulu Uğurlu İlkokulunda, ortaokulu Of İmam Hatip Ortaokulunda, liseyi Of Lisesinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1993 yılında mezun oldu. Okan Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

Konya, Rize ve Trabzon’un çeşitli okullarında sınıf öğretmenliği ve okul müdürlüğü yaptı. 2013-2014 yıllarında 2 yıla yakın bir süre Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünde Temel Eğitimden sorumlu şube müdürlüğü görevinde bulundu. Ekim 2014 tarihinden itibaren Öğretmenevi müdürlüğüne atanan Yusuf SEVER bakanlık merkez teşkilatınca ve il teşkilatınca düzenlenen başta yönetim-organizasyon olmak üzere birçok kurs ve semineri tamamlamış olup, atamaya yetkili ve mülki amirler tarafından takdir ve teşekkür belgesiyle ödüllendirilmiştir.

Müdürümüz evli ve üç çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.